L

Lansare PINmagazine #4, 30 martie 2017

Al patrulea număr al revistei PINmagazine.ro va avea ca temă principală IT Security. Securitatea IT nu mai este o opțiune, ci o necesitate în contextul actual, în care Internetul este omniprezent.
Lansarea ediției tipărite va avea loc la Gala Premiilor Industriei Regionale de IT&Outsourcingjoi, 30 martie 2017.

Dupa aproape un an de la aparitia primului numar, suntem recunoscatori tuturor celor care au avut incredere in efortul nostru, companiilor si stake-holderilor din domeniu care au contribuit direct la tiparirea si distributia fizica relevanta a revistei PINmagazine.ro, platforma de comunicare pentru intreaga comunitate regionala de specialisti in IT & Outsourcing.

  • Appsbroker, AQUASoft, beenear, Centric IT Solutions Romania, Conduent, Fortech, Gemini CAD Systems, HEG – Romania Office, ISSCO, Ness Digital Engineering Iasi, Pentalog, SCC Services Romania, TissueGnostics GmbH
  • precum si celor care graviteaza in jurul acestui motor de dezvoltare al orasului nostru: Apan BMW, Avisso, ASII, AIESEC, BEST Iasi, Birouri Vii, EuroEd, Facultatii de Informatica Iasi, Facultatii de Automatizari si Calculatoare, FEAA, Facultatea de Electronica Greenforest, IDEO, Power L@unch, Radio HIT, RoGBC Moldova, Sandru Office, Scoala Informala de IT, Train2Perform, Tudor Center, Wiron, Ziarul de Iasi.

Apreciem sprijinul si multumim,
Echipa www.PINmagazine.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.