P

Premianții Industriei Regionale de IT& Outsourcing „PIN Awards 2019”

Aflați la cea de-a IV-a ediţie PIN Awards, pe 21 mai, am aflat cine sunt câştigătorii de la cele 14 categorii. Gala de premiere a avut loc de la ora 18.00, la hotel Unirea Iaşi, evenimentul din acest an având în vedere în principal femeile de afaceri din tehnologie (#WomeninTechnology), acestora fiindu-le rezervate două categorii speciale. Juriul, format din 29 de lideri de opinie şi stakeholderi în industria IT & Outsourcing, au decis ca premiile să ajungă în acest an la mai multe companii de profil.

Astfel, la categoria „Office Fit-out of the Year”, care premiază cele mai reuşite proiecte de amenajare a birourilor, a ajuns la „ENDAVA”, la categoria „Education Program of the Year”, acordat pentru proiecte educaţionale cu impact în comunitate, a fost acordat pentru proiectul „ŞCOALA INFORMALA DE IT”, iar la categoria „Top Employer Branding Initiative”, care se adresează companiei cu cel mai activ program de marketing pentru brandul de angajator a fost acordat companiei „CENTRIC”. La categoria „Emerging City of the Year in Eastern Romania”, care premiază oraşul cu cea mai mare ascensiune pentru industria ITO, a fost premiat oraşul Suceava, cu menţiunea că premiul nu putea fi acordat Iaşului, iar la categoria „Best ITO initiative in R.Moldova” a fost premiat „MOLDOVA IT PARK”.

Un alt premiu a fost oferit companiilor ITO care au deschis birouri în Iaşi şi s-au implicat în dezvoltarea comunităţii tehnologice. Astfel, la categoria „New Entrant of the Year” premiul a ajuns la „OSRAM CONTINENTAL”, iar la categoria „Start-up of the Year” premiul a ajuns la „PIXTELLER”. De asemenea, compania IT a anului a fost declarată „CRF HEALTH”, fiind analizată, pe lângă performanţele de business, şi activităţile dedicate angajaţilor şi comunităţii, iar „Outsourcing Company of the Year” a fost declarată compania „SCC SERVICES ROMANIA”. Pe lângă premiile acordate proiectelor sau companiilor, în cadrul Galei au fost premiaţi manageri sau oameni de afaceri. Astfel, Premiul pentru întreaga activitate a fost acordat lectorului universitar dr. Marcel Roman, Director Departament Matematică – Informatică de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, iar managerul anului 2018 a fost declarat Gabriel Manole, director al OSRAM Continental.  

La secţiunea Premii speciale, Premiul special al juriului, care se acordă iniţiativelor cu impact semnificativ pentru creşterea gradului de atractivitate a regiunii şi dezvoltarea industriei de ITO, a fost acordat proiectului SILK DISTRICT – powered by Prime Kapital, iar la categoria „Corporate Woman of the Year”, care se adresează femeilor manager în companii ITO, a fost desemnată câştigătoare Raluca Moiseanu de la Product Owner Lead TiVo România. De asemenea, la categoria „Femeia antreprenor a anului” a fost desemnată Georgiana Dragomir, CEO Grapefruit.

Premiile „PIN Awards” sunt acordate anual şi răsplătesc companiile de succes, start-up-urile inovatoare, antreprenoriatul creativ, evenimentele comunitare relevante, precum şi proiectele durabile ale mediului academic.

Articol preluat de pe ziaruldeiasi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *